Looking For Anything Specific?

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Έριξε «βόμβα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ ... : Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο - Έριξε «βόμβα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ ... : Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Πιο πάνω από ραούλ και cr7:

Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αζάρ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ πιστεύοντας ότι είμαι ο νέος ...
Αζάρ: «Δεν πήγα στη Ρεάλ πιστεύοντας ότι είμαι ο νέος ... from www.gazzetta.gr
Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί.

Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος.

Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Άμεσες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ενδιαφέροντος σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «marca» που έφερε εξ αρχής το θέμα στην επιφάνεια, η πρόταση της «βέκια σινιόρα» στη ρεάλ είναι της τάξης. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Πιο πάνω από ραούλ και cr7: 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ!

Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Πιο πάνω από ραούλ και cr7: Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!!

Πρώην σύζυγος ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να... αντισταθεί ...
Πρώην σύζυγος ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να... αντισταθεί ... from onsports.bbend.net
Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο.

Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Και φέτος, η laliga φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, όπως η 12 φορές πρωταθλήτρια της ηπείρου ρεάλ μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο.

Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ:

Διεθνή ΜΜΕ: Αποθέωση για Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης ...
Διεθνή ΜΜΕ: Αποθέωση για Ρονάλντο και Ρεάλ Μαδρίτης ... from www.tovima.gr
Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μαδρίτη για χάρη της ρεάλ το καλοκαίρι του 2013, αποτελώντας τότε μεταγραφή. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ.

Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται.

Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl κριστιάνο ρονάλντο. Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο.

Posting Komentar

0 Komentar